foto foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10
preload image preload image

Welkom

Restaurant Vis aan de Maas is gelegen op een van de mooiste plekjes van Rotterdam, direct langs de Nieuwe Maas, waar ooit het heen en weer pontje van Schiemond naar Sluisjesdijk - Heijplaat aanmeerde. Restaurant Vis aan de Maas is het ENIGE ECHTE Visrestaurant van Rotterdam! en werkt uitsluitend met verse biologische seizoens producten. Wij hebben alleen duurzame vis op de menukaart staan!

Laat u verrassen door de mooie pure gerechten die met veel passie voor u bereid worden.

reserveer direct online

LIMOUSINE SERVICE

Vis aan de Maas , heeft een limousine service. U wordt thuis gehaald met een luxe limousine onder het genot van een glaasje champagne en naar ons restaurant gebracht.Leuk als u iets te vieren heeft of als verrassing voor een dierbaar persoon! Of zakenrelatie. U kunt ervoor kiezen om met de limousine weer thuis gebracht te worden. Dit is mogelijk tot 8 personen en de kosten zijn € 150,00. Deze prijs geld voor een afstand tot 20 km rond ons restaurant. Grotere afstanden op aanvraag.

Arrangement

Gratis aperitief van het huis, 4 gangen a la carte p.p. € 50.00 (voor kreeft rekenen wij een toeslag.) Noordzeetong zit niet in het arrangement.

Wij hopen u snel een keer te mogen verwelkomen!