Visie

Restaurant Vis aan de Maas is helemaal overgegaan op Biologisch & Duurzaam. Het stellen van prioriteit aan natuurbehoud en een beter leven van de dieren die wij eten betekent dat de gasten van Vis aan de Maas precies weten wat er op het bord ligt. Maar er is nóg een goede reden. Biologische kweek staat garant voor authentieke smaken, en dat is gewoon heel erg lekker! Dat merk je elke dag weer bij Vis aan de Maas op tafel. Daarbij levert Schmidt Zeevis Rotterdam elke dag opnieuw verse vis aan, afkomstig van Duurzame Visserij.

Tafellinnen

Niet alleen zijn onze producten Biologisch maar nu ook ons tafellinnen! Restaurant Vis aan de Maas werkte altijd met mooi en schoon tafellinnen. Maar wist u ook dat het tafellinnen om het mooi schoon te krijgen, eigenlijk een heel chemisch proces ondergaat? En heel slecht voor het milieu is! De nadelen zijn; 1. Chemische reinigingsmiddelen. 2. Chemisch stijfsel wat niet afbreekbaar is. 3. Het was en strijk proces verbruikt erg veel stroom. 4. Er wordt veel water gebruikt. 5. De was wordt opgehaald en weer gebracht met een vrachtwagen.

Daarom zijn wij overgestapt op EVOLIN van DUNI ( een slimme keuze voor de aarde )

Dagverse vis

Doordat wij elke dag vers inkopen, en enkel met verse vis en verse ingrediënten werken, kan het helaas voorkomen dat sommige vissoorten al snel zijn uitverkocht. Op deze manier verspillen wij geen voedsel en blijft onze kwaliteit optimaal vers!

Laat u verrassen door de mooie pure gerechten die met veel passie voor u bereid worden.

Openingstijden

Maandag & dinsdag:
gesloten

Woensdag t/m zondag:
van 17:30 t/m 24:00 uur

Keuken:
Tot 21:00 uur

Van 17:00 t/m 17:30 eten wij zelf een hapje

Wij zijn gesloten van maandag 23 december t/m dinsdag 7 januari 2014 woensdag 8 januari 2014 zijn wij weer geopend.